Om oss

Om oss

En leverantör av frukt och grönsaker från hela världen

Hedenbys i Stockholm är en anrik leverantör av frukt och grönsaker från hela världen. Vi har ett starkt nätverk av odlare som förser oss med högkvalitativa produkter, närodlade som importerade.

Vår historia

Historia

Vi har funnits på Stockholmsmarknaden i 90 år. I generation efter generation har vi breddat och fördjupat vårt nätverk och våra kunskaper. Det har gjort oss till en självklar affärspartner till butiker i Stockholmsområdet.

En pålitlig affärspartner

En pålitlig affärspartner

Erfarenhet och kunskap gör oss till en trygg och pålitlig affärspartner. Hög service prioriteras och vi är ständigt lyhörda för kundens önskemål och är kreativa när det kommer till problemlösning. De bästa affärerna bygger på ett ömsesidigt samarbete!

Mål och kärnvärden

Mål och kärnvärden

Vi strävar alltid efter att vara bäst gällande kantsortiment, primörer och närodlat. Vi håller höga kvalitetskrav både när det gäller närodlat och importerat och satsar stort på att erbjuda ett så brett ekologiskt sortiment som möjligt. Våra kärnvärden ligger till grund för allt vi gör och handlar om kvalitet, service och engagemang.