Egen import

Egen import

Frukt och grönt från hela världen

Hedenbys grundades 1927 och världen har alltid varit vårt arbetsfält. Engagemang och erfarenhet har bidragit till stor kunskap och idag har vi många och långa affärsförbindelser i flera länder. Vi väljer bara de bästa råvarorna från noga kontrollerade odlare i vårt nätverk och har hela tiden ögonen på nyheter och trender på världsmarknaden.

Världens alla varor

Världens alla varor

Citroner från Sydafrika, mango från Asien och avokado från Sydamerika. Vi importerar ett stort antal frukter och grönsaker från hela världen. Vissa produkter är ekologiskt odlade, andra är konventionellt odlade. Oavsett så är odlarna utvalda med omsorg och det utförs ständiga kontroller för att försäkra att produktionen går rätt till.

Kvalitet hela vägen

Kvalitet hela vägen

Vi kontrollerar produktionskedjan och arbetar tillsammans med de bästa aktörerna i alla led. Det ger oss och våra kunder kvalitet och trygghet. Vi bedriver hela vår verksamhet i enlighet med gällande lagstiftning för att säkerställa att våra kunder får de bästa varorna, producerade på ett miljömässigt, affärsmässigt och socialt försvarbart sätt.

Miljö och Certifieringar

Miljö och Certifieringar

Vi utbildar löpande vår personal i miljöfrågor som rör vår verksamhet. Vi informerar om företagets miljöpolicy och miljöarbete både externt och internt och är certifierade enligt KRAV och IP Livsmedel.


Våra importerade varumärken

Vi arbetar nära flera leverantörer över hela världen. Några av alla varumärken vi erbjuder är Exagro, Dole, King Kiwi, Premium Roman, Corona lime och Gyllene Korset blodapelsin.