Ekologiskt

Ekologiskt

Både närodlat och importerat

Vi satsar stort på att ha ett brett ekologiskt utbud av hög kvalitet, närodlat som importerat. Detta ligger helt i linje med vår målsättning att vara bäst inom vår nisch. Vi märker att efterfrågan på ekologiska produkter är större än någonsin – och gör vårt yttersta för att tillgodose kundernas önskemål.

Svenskt och importerat ekologiskt

Svenskt och importerat ekologiskt

Vi samarbetar med ett flertal utvalda leverantörer både i Sverige och i övriga världen för att möta den stora efterfrågan som finns på ekologiska produkter. Vi vill kunna erbjuda våra kunder ett brett och attraktivt ekologiskt sortiment, både närodlat och importerat.

Certifieringar och märkning

Certifieringar och märkning

Ekologisk odling innebär att samspela med naturen och ta så stor hänsyn till miljön som möjligt. Odlingen ska ske utan kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel. Hedenbys är KRAV-certifierade och odlingarna kontrolleras regelbundet av internationellt erkända och oberoende organisationer.

Vårt eget märke Lycka

Vårt eget märke Lycka

Hedenbys har tillsammans med moderbolaget SabaFruit tagit fram varumärket Lycka. Utifrån gedigen kunskap om kvalitet har vi noga valt ut frukter och grönsaker från Sverige och världen och kan erbjuda ett brett ekologiskt sortiment hela året. Varumärket Lycka finns även för konventionella produkter.